Sigma Swim Camps i alle små skoleferier

 
Ferieplan 2021/2022 og camp dage i alle små ferier:
 
- Juleferien 2021 uge 52 camp 27. - 29. december (EKSTRAORDINÆR CAMP - arrangementet kan have andet indhold end beskrevet herunder) 
- Vinterferien 2022 uge 7 camp 14. - 16. februar
- Påskeferien 2022 uge 15 camp 11. - 13. april
- Efterårsferien 2022 uge 42 camp 17. - 19. oktober 
 
Alle små ferie camps afholdes, som vores egne Sigma Swim Camps og alt tilmelding foregår under topmenuens fane "Event" når der er åbent for tilmelding til en relevant camp
 
Hvor gammel skal man være? 
Alder: 7-12 år og *Skolebørn, der er fyldt 6 år og kan klare sig selv i gennem omklædningen er velkommen til at deltage
 
Hvor foregår campen?
Sted: Blovstrød Svømmehal og klublokale
Adresse: Byagervej 12, 3450 Allerød
 
Hvor længe varer campen?
3 dage altså mandag til onsdag og i tidrummet 9.00-15.00 med undtagelse af juleferiens camp, som er af 2 dages varighed i tidsrummet 8.00-16.00
 
Hvor god skal man være til og svømme?
Alle kan deltage, både vandglade begyndere og superøvede svømmere. Du behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage.
 
Hvad sker der på en camp?
Selvfølge svømmer vi en masse, ca. 2 gange om dagen og udover svømning laver trænerne en masse andre aktiviteter med børnene i løbet af dagen på land. Vi booker os som oftest ind på skolens idrætshal, så vi har denne til rådighed. Inden campstart sendes der altid en info mail ud omkring dagens aktiviteter.
 
Hvad skal jeg have med?
HUSK du skal medbringe en stor madpakke hver dag da vi bruger masser af energi. Madpakker kan komme på køl i et af klublokalets 2 køleskabe (der serveres frugt og saft hver eftermiddag) 2 sæt badetøj og håndklæde er en god ide, da det sjældent kan nå og tørre mellem vores svømmepas. Medbringes der smartphone skal denne ligge i tasken (eller lommen) og ikke bruges til andet end kontakt med mor og far om nødvendigt.
 
Hvem kan jeg ringe til?
 På alle camps kan der altid ringes på camp telefon 53 79 34 50
 
Hvad hvis mit barn kommer til skade eller bliver syg?
Sker der noget med dit barn på campen har den ansvarlige på campen alle kontakt oplysninger lige ved hånden på alle tilmeldte børn. Der ringes naturligvis med det samme uanset om det er en akut situation eller ej. I tilfælde af dit barn bliver syg i løbet af ugen, er det vigtig vi får besked via mail eller telefonisk hurtigst muligt, så vi ikke står og venter forgæves på et barn der ikke dukker op.
 
Hvad skal jeg ellers vide?
Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med campen til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet starter. Der bliver dagligt lagt billeder op på vores facebook side Sigma Swim Allerøds Svømmeskole. Alle børn afleveres om morgenen kl. 9.00 i klublokalet, hvor de skal krydses ind hos den ansvarlige. Om eftermiddagen afhentes alle børn igen senest kl. 15.00 og skal igen huske og blive krydset ud hos den ansvarlige. Benyttes muligheden for pasning og betaling for dette, ændres møde tidspunktet til kl. 8.00 om morgenen og afhentning om eftermiddagen til kl. senest 16.00. Specielle aftaler, som hvis man må gå hjem selv eller bliver hentet væsentligt tidligere end kl. 15.00 aftales ved indkrydsning om morgenen. Alle børn bliver på forhånd inden camp start inddelt på hold og der tages hensyn til eventueller ønsker om holdkammerat indenfor rimelighedens grænser. Aller først tages der hensyn til svømme niveau, så ingen svømmer hverken på lettere eller sværere niveau.
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle