SIGMA SWIM CAMP
 
 
 
 
 
Prisen er i år kr. 1.395,- pr. barn. pr uge (5 dage). Barnet behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at deltage. 
 
SIGMA SWIM Camp giver rig mulighed for at teste dine svømmefærdigheder samt dygtiggøre dig i løbet af ugen. Vi har hele svømmehallen til rådighed og dermed bliver der masser af vandtid til alle. Du kommer i vandet 2 gange om dagen, og når du ikke er i vandet bliver der arrangeret alle mulige sjove lege, spillet bold, skattejagt mv.
 
SIGMA SWIM Camp er alletiders alternativ til SFO i sommerferien, og super godt hvis man har svært ved at nå et almindeligt sæsonsvømmehold, samtidig med de mange andre aktiviteter der er i ugens løb i skoleåret.
 
På en SIGMA SWIM Camp uge, har du chancen for lige at få det skub der skal til, for at blive helt tryg ved vand og blive en endnu dygtigere svømmer. Trænerne vil gøre alt for at du får en sjov og spændende uge. Der vil i ugens løb også blive sat fokus på livredning.
 
Campen afholdes i og omkring Engholm Svømmehal, Lærkenborg Alle 1A, 3450 Allerød. Alle 5 dage møder du om morgenen ca. kl. 08.30 og dagen slutter om eftermiddagen kl. 15.30. Du skal hver dag medbringe en stor madpakke, da der bruges en hel del energi i løbet af dagen!
På campen vil der være hold med følgende niveauer
  • Øvede svømmere (Haj og Delfin)
  • Let øvede, der kan svømme en bane ad gangen (Søløve)
  • Begyndere der elsker vand (Guldfisk)
  • Helt nye som er forsigtige med vand (Haletudse)
ALDER: 6-12 år
  • Skolebørn, der er fyldt 6 år og kan klare sig selv i gennem omklædningen er velkommen til at deltage
  • er du lidt ældre end 12 år og stadig gerne vil deltage er du velkommen, du skal selvfølgelig bare være opmærksom på at du kan komme på hold med nogen der er yngre.
Prisen er inkl. T-shirt, svømmebriller og badehætte, samt frugt og kold saft hver dag.
 
SIGMA SWIM har arrangeret Camps i rigtigt mange år og har bygget det op fra at være 20 børn i 1 uge, til nu at være rigtig mange børn i alle 3 uger. Med så mange deltagende børn er der naturligvis også rigtig mange trænere. Det er meget populært blandt klubbens trænere, at deltage fordi det altid er en super hyggelig uge.
 
 
  
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: man+tir+tor kl. 11-14 - 53793450/ 53763450
en løsning fra Klubmodul