Info
Børn niveau 2, Begynder, 5-8 år
 
Forudsætninger 
Guldfisken er for de meget vandglade børn, som er helt trygge ved vandet. Du kan hoppe i fra kanten og få hovedet under vandet, helt uden at holde dig for næsen. Du kan ikke svømme de lange distancer endnu, men du kan bevæge dig i genkendelig crawl og rygcrawl. Du er en stor vandhund som elsker vand og ikke kan lade være med at dykke, hoppe og sprøjte med vand. Du kan flyde både på ryggen og maven med ørerne under vand. 
 
Målsætning 
På dette andet niveau arbejdes videre med børnenes fornemmelse for og i vand. Flydning kombineret med bevægelser og retningsskift trænes for at styrke den videre udvikling mod alsidige færdigheder i vand. Din balance udvikles så du lærer at koordinere arme, ben og vejrtrækning til rolig crawl og rygcrawl. Vi svømmer en masse både under vandet og ned mod bunden og sætter den bølgende bevægelse på, som skaber fundament for brystsvømning og butterfly. Alt sammen gennem sjov og fjollede øvelser, så glæden ved vandet forstærkes.
Flydemidler som søslanger og svømmeplader vil i løbet af sæsonen erstatte evt. bælter.
 
Næste hold
Efter Guldfisken skal du på "Søløve 6-10 år", når du har opnået færdighederne i vores målsætning for guldfisken og du er stabil og sikker i den dybe del af bassinet. Du mestrer at svømme 25 m (1 bane) stabil og rolig crawl/rygcrawl uden hjælpemidler og uden pause.
 
Hvilket udstyr skal jeg have på når jeg er til svømning?
Badetøj: Uanset om du er dreng i badeshorts eller pige i badedragt, skal badetøjet være tætsiddende. Så det ikke skal rettes på eller glider ned når du bevæger dig i vandet.
Svømmebriller: Det forventes at alle bruger svømmebriller i undervisningen, da disse skaber et godt klart syn og tryghed under vandet. Dykkermasker må ikke anvendes.
Badehætte: Har du langt hår forventes det, at du helst benytter en badehætte og alternativt, skal du som minimum have en elastik til, at holde håret væk fra ansigtet.  
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul