Info
Børn niveau 3, Let øvede, 6-10 år
 
Forudsætning
Søløver kommer fra Guldfisken og har helt sluppet alle former for hjælpemidler. Du har opnået færdighederne i vores målsætning for guldfisken og du er stabil og sikker i den dybe del af bassinet. Du mestrer at svømme 25 m (1 bane) stabil og rolig crawl/rygcrawl uden hjælpemidler og uden pause.
  
Målsætning
På dette tredje niveau arbejder vi med finpudsning af bevægelser så din svømning bliver effektiv.
Dine færdigheder med hænder og fødder forfines, så bevægelserne og svømningen bliver mere kontrolleret og rolig. Vi påbegynder at lære at koordinere armtag og rytme i brystsvømning og butterfly. 
Vi fortsætter med fantasifulde og sjove lege med at bevæge os på alle mulige måder i vandet, så du bliver dygtig til at forskyde dit tyngdepunkt i vand, som er centralt i forhold til at holde balancen, når du fx skal bjærge en makker. Vi står på hænder og slår kolbøtter (forøvelse til saltovending). Vi øver spring og hovedspring fra kant, høj kant og startskammel. 
 
Næste hold
Efter Søløven skal du på "Delfin 7-12 år". 
 
Hvilket udstyr skal jeg have på når jeg er til svømning?
Badetøj: Uanset om du er dreng i badeshorts eller pige i badedragt, skal badetøjet være tætsiddende. Så det ikke skal rettes på eller glider ned når du bevæger dig i vandet.
Svømmebriller: Det forventes at alle bruger svømmebriller i undervisningen, da disse skaber et godt klart syn og tryghed under vandet. Dykkermasker må ikke anvendes.
Badehætte: Har du langt hår forventes det, at du helst benytter en badehætte og alternativt, skal du som minimum have en elastik til, at holde håret væk fra ansigtet.  
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul