Info
Børn/Tweens Super øvede, 8-13 år
 
Forudsætning
Hajen er for dig som er en super øvet svømmer, og som kommer fra vores delfinhold. Du kan uden problemer svømme over 200 m i samme svømmestil i roligt og kontrolleret tempo og god teknik. Du mestrer alle fires stilarter crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly samt 100 m medley. Holdet er for de svømmere der ønsker ekstra udfordringer, og mindre leg.
 
Målsætning 
Der arbejdes videre med detaljeret svømmeteknik, koordinering, startspring og vendinger. Derudover vil der også være fokus på de 5 baderåd, livredning og førstehjælp.
 
Niveauet for haj svarer til svømmeniveauet for Vandhunde & Havfruer. Vandhunde og Havfruer svømmer en time i stedet for 30 min, hvor der er god tid til også at have fokus på det sociale samvær, alternativ svømning, fantasifulde og sjove aktiviteter og øvelser, såsom synkro, vandpolo, livredning mm.
 
Næste hold
Efter Hajen kan du vælge enten på "Vandhunde & Havfruer 9-13 år" eller på "Aqua Teens 13-18 år"
 
Hvilket udstyr skal jeg have på når jeg er til svømning?
Badetøj: Uanset om du er dreng i badeshorts eller pige i badedragt, skal badetøjet være tætsiddende. Så det ikke skal rettes på eller glider ned når du bevæger dig i vandet.
Svømmebriller: Det forventes at alle bruger svømmebriller i undervisningen, da disse skaber et godt klart syn og tryghed under vandet. Dykkermasker må ikke anvendes.
Badehætte: Har du langt hår forventes det, at du helst benytter en badehætte og alternativt, skal du som minimum have en elastik til, at holde håret væk fra ansigtet.  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul