Info
Tweens Super øvede, 9-13 år
 
Forudsætning 
Vandhunde & Havfruer er for dig som er en super øvet svømmer. Du kommer formentlig fra vores søløve eller delfinhold og kan uden problemer svømme over 200 m i samme svømmestil i roligt og kontrolleret tempo og god teknik. Du mestrer alle fire stilarter crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly samt 100 m medley. Holdet er for dig som  vil lidt mere end bare at øve svømmeteknik i crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly. 
 
Niveauet for Vandhunde & Havfruer svarer til svømmeniveauet for Delfinen.
Målsætning
Udover at forbedre dine tekniske færdigheder i de fire stilarter, så har Vandhunde & Havfruer også fokus på det sociale samvær og alternativ svømning, fantasifulde og sjove aktiviteter og øvelser, såsom synkro, vandpolo, boldspil, konditionstræning, de 5 baderåd, livredning, førstehjælp mm.
Næste hold
Efter Vandhunde & Havfruer skal du på "Aqua Teens 13-18 år"

Bonus-info
I løbet af sæsonen vil der være et par sociale aktiviteter for vores tweens og teens som du inviteres til. Det kan fx være at vi mødes ved Furesøen og vinterbader.
Hvilket udstyr skal jeg have på når jeg er til svømning?
Badetøj: Uanset om du er dreng i badeshorts eller pige i badedragt, skal badetøjet være tætsiddende. Så det ikke skal rettes på eller glider ned når du bevæger dig i vandet.
Svømmebriller: Det forventes at alle bruger svømmebriller i undervisningen, da disse skaber et godt klart syn og tryghed under vandet. Dykkermasker må ikke anvendes.
Badehætte: Har du langt hår forventes det, at du helst benytter en badehætte og alternativt, skal du som minimum have en elastik til, at holde håret væk fra ansigtet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul