Info

Fik du aldrig lært at svømme som barn?

Hvis ikke, så har du muligheden nu. Vi tilbyder svømning for voksne, hvor svømmeundervisningen er målrettet dig, der gerne vil være mere fortrolige med vandet og blive dygtigere til at svømme. På vores svømmehold bliver du tryg ved vandet og overvinder din vandskræk gennem forskellige vandøvelser. Du lærer korrekt vejrtrækning og får styr på de grundlæggende svømmetekniske færdigheder.

Svømning er effektiv træning for alle uanset alder og fysik. Det styrker konditionen, sætter alle muskler på arbejde – og det er aldrig for sent at lære. Sammen finder vi dit niveau!

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(199) Voksen Vandskræk
Tid/Sted
Tirsdag 20:30-21:15 Engholm Svømmehal, 25 meter
Træner: Camilla Schøler Taylor /
Startdato
26.02.2019
Slutdato
28.05.2019
Tilmeldte
3/5
Opr. Pris / Rabat
2646 kr. / 88%
Kort beskrivelse
Fik du aldrig lært at svømme som barn? Hvis ikke, så har du muligheden nu. Vi tilbyder svømning for voksne, hvor svømmeundervisningen er målrettet dig, der gerne vil være mere fortrolige med vandet. På vores svømmehold for voksne nybegyndere bliver du tryg ved vandet og overvinder din vandskræk gennem forskellige vandøvelser. Du lærer korrekt vejrtrækning og får styr på de grundlæggende svømmetekniske færdigheder. Svømning er effektiv træning for alle uanset alder og fysik. Det styrker konditionen, sætter alle muskler på arbejde – og det er aldrig for sent at lære. Sammen finder vi dit niveau!
Pris 88% rabat fratrukket.
318 kr.
Tilmeld
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul