SigmaTri Ungdom i Allerød har, hvad der skal til for at udvikle dig som triatlet

Vi har en ung, engageret og erfaren træner, som leverer en kvalificeret og målrettet træning med fokus på den enkelte. Så hvad enten du er nybegynder, erfaren, elitær eller bare vil nyde processen i, at lære samt mestre 3 forskellige discipliner til én fælles disciplin, så er SigmaTri noget for dig.

Vores fælles træningsfællesskab er helt unikt og vi deler erfaringer, tips og gode ideer med hinanden samt tager del i hinandens træninger, støtter op og hepper på vores holdkammerater. Vi er triatleter i alle aldre, vekslende fra 12-22 år, men i SigmaTri er alder bare et tal. Uagtet niveau, alder og køn, så er vi alle ligeværdige, respekterer hinanden og er et fællesteam. Både i træning, men også i konkurrence.

Kort sagt, så har vi det rigtig sjovt sammen, alt i mens vi bliver nogle stærke triatleter.

Træningen på SigmaTri Ungdom:

Tirsdag: Løb + svøm kl. 18:30-21:00 ved Blovstrød svømmehal. Vi mødes omklædt til løbetræning først, hvor fokus er på længere tærskel intervaller eller styrkebaseret intervaller afhængig af, hvor vi er i sæsonen. Efterfølgende svømmer vi 60min med fokus på topfartsintervaller. Herunder 25- og 50m sprint intervaller med god pause imellem.

Torsdag: Løb + svøm kl. 18:00-20:15 ved Engholm svømmehal. Først løbetræning med fokus på kortere fartintervaller og teknik på stadion. Afhængig af tidspunkt på sæsonen vil fokus enten være mest på teknik eller intervaller. Efterfølgende svømmer vi 75min med fokus på let distance træning og teknik. Er man nybegynder er det her træningspas rigtig fint ift. at arbejde med teknikken, da der er sat ekstra tid af til det.

Lørdag: Svøm kl. 11.30-13.00 ved Engholm Svømmehal. Det her er ugens "nøgle" svømmepas. 90min med fokus på hårdere intervaller. Afhængig af sæson, så er det lange tærskel intervaller eller kortere VO2 max intervaller.

Søndag: Cykling kl. 11:00-13:00 ved Blovstrød Svømmehal. Vi mødes samlet og cykler ud til en kendt rundstrækning, hvor vi kører intervaller. Intervallerne sker både i grupper og alene afhængig af atletens mål og niveau.

Det er ikke et krav at deltage til alle træningerne. Vi lægger op til at man kommer til de træninger, som man har mulighed for, men hos os er der både plads til eliten, nybegynderen og motionisten. Så om man deltager 1,2,3 eller 4 gange om ugen bestemmer man helt selv. Det afstemmes dog med vores træner, så han har mulighed for at planlægge træningen bedst muligt ud fra de deltagende atleter.

Træningssamling:
Udover de faste træninger, så afholder vi også løbende træningssamlinger henover sæsonen. En træningssamling foregår gerne over weekenden med start fredag eftermiddag og afslutning søndag eftermiddag. Her er fokus naturligvis på træningen, men også det sociale og for at bringe holdet tættere sammen. Der afholdes normalt 3-4 træningssamlinger årligt.

Aldersgruppe ca. 12-22 år.

Træner Kasper Pedersen

  

For yderligere information vedr. tilmelding send en mail til kontor.allerod@sigmaswim.dk

SE VORES ATLETERS FLOTTE HJEMMESIDE HER

Der kan aftales mulighed for prøvetræninger, med henblik på, at afstemme niveau, mål og forventninger.

For dig som skal tilmeldes Sigma Tri Ungdom 

Du skal igennem 2 trin for at tilmelde dig holdet.

Som det første skal du tilmelde dig holdet og betale for kontingent her på siden. Det gør du ved, at oprette en profil og tilmelde dig HER  Kontingentet betales sæsonvis, og du kan enten dele betalingen op i 2 rater eller betale for hele sæsonen på en gang. Alle atleter skal selv aktivt ind hvert år ved sæsonstart og tilmelde sig.

For det andet skal du benytte nedenstående link for, at oprette et aktivt medlemsnr. hos Dansk Triatlon Forbund. Medlemsnummeret skal bruges i tilfælde af man skal tilmelde sig til stævner m.m. (du stilles videre til vores anden hjemmeside, hvor du ligeledes skal oprette en profil. Samme brugernavn og kodeord kan godt benyttes på begge tilmeldingssider) Tilmeldingen fungerer som et abonnement, som årligt trækker 240,- kr. automatisk.

Opret medlemsnummer KLIK HER

 
Såfremt der skulle være spørgsmål til tilmelding, kan der rettes henvendelse til Hanne Bonke Jensen / Lone Weinreich på ovenstående mail, eller pr. tlf. 5379 3450 / 53763450. Hanne og Lone sidder som administrativt personale i Sigma Swim Allerød, som Sigma Tri Ungdom er en del af.

Rigtig god fornøjelse! 

 

 
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul