I 2021 vil vi tilbyde Sigma Swim Camp:

Uge 26 både k-camp og almindelig camp.
Uge 27
Uge 31 både blækspruttecamp/ børn med ekstra behov og almindelig camp. 

Vi åbner for tilmelding så snart svømmehallerne åbner igen.

Der er plads til max 100 deltagere pr uge. Pris er 1.525,- kr. for almindelig camp, pr. barn pr. uge (5 dage). Barnet behøver ikke være medlem af svømmeklubben for at deltage. Opret blot en profil på forsiden for at tilmelde.

Sigma Swim Camp giver rig mulighed for at teste dine svømmefærdigheder samt dygtiggøre dig i løbet af ugen. Vi har hele svømmehallen til rådighed og dermed bliver der masser af vandtid til alle. Du kommer i vandet 2 gange om dagen og når du ikke er i vandet bliver der arrangeret sjove lege, spillet bold, skattejagt mv.

Der vil være plads til følgende niveauer:

  • Meget rutinerede svømmere (Haj, Delfin)
  • Øvede svømmere (Søløve)
  • Let øvede, der kan svømme en bane ad gangen (Guldfisk)
  • Begyndere der endnu ikke har lært at svømme, men skal være vand tilvænnede (Haletudse).

Hvor gammel skal man være?

Alder: 6-12 år og *Skolebørn, der er fyldt 6 år og kan klare sig selv i gennem omklædningen er velkommen til at deltage

Hvor foregår campen?

Sted: I og omkring Engholm Svømmehal

Adresse: Lærkenborg Allé 1A, 3450 Allerød

Hvor længe varer campen?

5 dage altså mandag til fredag og i tidrummet 8.30-15.00

Hvor god skal man være til og svømme?

Alle kan deltage, både vandglade begyndere og superøvede svømmere. Du behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at deltage.

Hvad sker der på en camp?

Selvfølgelig svømmer vi en masse, ca. 2 gange om dagen og udover svømning laver trænerne en masse andre aktiviteter med børnene i løbet af dagen på land. Da Engholm råder over 2 haller og et kæmpe grønt udendørs areal benytter vi dette i gennem hele ugen. Der vil både inden camp start og undervejs blive sendt information ud til alle deltagere vedr. aktiviteter og ugen program.

Hvad skal jeg have med?

HUSK du skal medbringe en stor madpakke hver dag da vi bruger masser af energi. Madpakker kan ikke komme på køl, hvorfor de gerne skal pakkes lidt praktisk/ køligt. Der serveres frugt og saft hver eftermiddag. 2 sæt badetøj og håndklæde er en god ide, da det sjældent kan nå og tørre mellem vores svømmepas. Medbringes der smartphone skal denne ligge i tasken (eller lommen) og ikke bruges til andet end kontakt med mor og far om nødvendigt.

Hvem kan jeg ringe til?

På alle camps kan der altid ringes på camp telefon 53 79 34 50

Hvad hvis mit barn kommer til skade eller bliver syg?

Sker der noget med dit barn på campen har alle trænere, samt den ansvarlige på campen kontakt oplysninger lige ved hånden på alle tilmeldte børn. Der ringes naturligvis med det samme uanset om det er en akut situation eller ej. I tilfælde af dit barn bliver syg i løbet af ugen, er det vigtig vi får besked via mail eller telefonisk hurtigst muligt, så vi ikke står og venter forgæves på et barn der ikke dukker op.

Hvad skal jeg ellers vide?

Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med campen til informationsformål. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder, at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet starter. Alle børn afleveres om morgenen kl. 8.30 og aller senest kl 8.45 vi vil have et samlings punkt (gerne i en af hallerne) hvor de skal afleveres og krydses ind hos deres træner. Om eftermiddagen afhentes alle børn igen senest kl. 15.00 også på samme samlings punkt og skal huske og blive krydset ud hos deres træner. Specielle aftaler, som hvis man må gå hjem selv eller bliver hentet væsentligt tidligere end kl. 15.00 aftales med enten den camp ansvarlige eller den ansvarlige træner for holdet. Alle børn bliver på forhånd inden camp start inddelt på hold og der tages hensyn til eventueller ønsker om holdkammerat indenfor rimelighedens grænser. Aller først tages der hensyn til svømme niveau! Er man fejlagtigt sat på et forkert hold, eller det i løbet af den første dag vurderes at man svømmer på forkert niveau, reguleres dette med det samme.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram