Betingelser

Betaling
SIGMA SWIM Allerød modtager betaling med Dankort og VISA-Dankort. Medlemskontingentet kan betales på én gang for et helt år, eller du kan vælge kun at betale for 1. halvår (28. august - 21. januar) ved din online tilmelding. Betaling for 2. halvår (22. januar - 3. juni), bliver så automatisk opkrævet i slutningen af NOVEMBER måned.

Ved online tilmelding er pladsen sikret, når betalingen er gennemført og en ordrebekræftelse er modtaget via mail.

Tilmelding
Tilmelding sker udelukkende ved online-tilmelding og efter først til mølle princippet. Alle hold "tømmes" ved sæson slut og der meldes til på ny for alle medlemmer hvert år.

Indmeldelse på hold er muligt hele sæsonen, med mindre andet fremgår af hjemmesiden, såfremt der er plads. Man kan starte på hold straks efter tilmelding og modtagelse af bekræftelses mail.

Administrationsgebyr

Der opkræves årligt adm gebyr på 250 kr. pr. medlem. Der kan således ikke tilmeldes flere personer på samme profil.
Adm gebyret refunderes ikke.

Udmeldelse

Tilmeldingen er bindende. Ved udmeldelse refunderes kontingent og administrationsgebyr ikke. Hvis man af særlige grunde ønsker at blive meldt ud, skal dette ske skriftligt til klubben pr. mail. Manglende deltagelse på holdet er ikke ensbetydende med udmeldelse. Udmeldelse kan ikke ske via instruktøren.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret, herefter refunderes kontingenter ikke. Fortrydelsesretten kan benyttes ved sæsonstart uagtet tilmelding er sket tidligere på året. Ved evt. fortrydelse rettes der henvendelse pr. mail til kontoret.

Forældre anvisninger
Al undervisning i svømmeskolen foregår i den hal der er anvist på bekræftelsen af jeres tilmelding.

Ferier og aflysninger
Svømmeskolen i Sigma Swim Allerød følger som udgangspunkt skolernes ferieplan, der kan forekomme variationer fra år til år. Se sæsonens ferier og lukkedage under "kalender" i topmenuen, dog lukker vi op til jul og sommerferie tidligere end skoleferien.

Herudover kan der forekomme aflysninger på enkelte dage pga. sygdom, svømmestævne, andet arrangement eller drift tekniske forstyrrelser. Ydermere kan der forekomme ændringer til, i hvilken hal undervisning foregår som følge af rokering i forbindelse med eksempelvis svømmestævne eller andet. Der ydes ingen kompensation eller erstatning herfor.

Hold nedlæggelse
Hold, som ikke opfylder krav om minimums tilmelding på 5 tilmeldte, kan blive nedlagt. I så fald refunderes kontingentet for den resterende periode hvis ikke der kan findes alternative hold.

Brug af billeder
Vi skal gøre opmærksom på, at vi gør brug af billeder som er taget til klubbrug i forbindelse med svømmeundervisningen, stævner og events - f.eks. websted, klubbens Facebook-side, folder, plakater m.m. Der vil på ingen måde være tale om billeder, der kan have en anstødelig karakter. I forbindelse med træneruddannelse kan undervisningen blive videofilmet.

Nyhedsbreve
Nyhedsbreve sendes via e-mail til den e-mailadresse som medlemmet har oplyst. Det er til enhver tid muligt at framelde sig nyhedsbreve. Dette gøres ved login på profilen.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram