Solsikkehold
"Et undervisningstilbud , der favner alle børn og unge med særlige fysiske og psykiske behov og som identificerer sig med solsikkesnoren"

Sigma Swim Allerød tror på, at alle fortjener en chance for at opleve glæden ved at svømme. Her handler det ikke kun om elitære resultater – det handler også om at skabe et trygt miljø, hvor børn og unge med særlige behov kan blomstre.

Vores engagement strækker sig ud over bassinkanten; med et stort fokus på også at udvikle de sociale færdigheder og forberede børn og unge på at være en del af et foreningsliv. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere dette nyt initiativ og målrettet undervisningstilbud vi kalder for "solsikkehold", der favner alle børn og unge med særlige fysiske og psykiske behov og som identificerer sig med solsikkesnoren. 

Vores ambition er at have et inkluderende miljø med plads til individuelle behov for at sikre en positiv og tryg læringsoplevelse. Vi gør ikke kun forældre trygge ved at deres børn også kan lære at færdes i vand, men vil også lærer dem at samvær og leg både i og udenfor bassinet kan hjælpe i udviklingen af vigtige sociale færdigheder. Vi tror på inklusion og at vores målrettede arbejde vil gøre vores medlemmer klar til at være en del af et foreningsliv og være en væsentlig medspiller i livskvaliteten for børn og unge i og omkring Allerød Kommune.

Vil du gerne vide mere om holdet? Klik HER og søg på "solsikke"


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram