Sigma Swim Allerøds svømmeskolekoncept - MIN SVØMMEBOG

Det er vigtigt, at alle børn lærer at svømme og være trygge i vand!

Derfor tilbyder vi vores yngste medlemmer i svømmeskolen at svømme ud fra svømmeskolekoncept "Min svømmebog", som er udarbejdet af SjovtVand sammen med DGI.

Alle nye medlemmer for udleveret deres svømmebog ved første mærkeuge i en sæson. 

Svømmeskolekonceptet skal sikrer, at du og dit barn får:

  • Svømmeundervisning med endnu mere kvalitet: Det er et gennemarbejdet og afprøvet koncept, der tager udgangspunkt i svømningens fire grundfærdigheder (vejrtrækning, elementskift, balance, fremdrift), livredning og de fire stilarter. 
  • Mærkedage i hver periode af sæsonen: Der er opstillet mål for, hvad børnene skal lære hver periode af sæsonen, så vi sikre på, at de hele tiden udvikler sig. Det er ved disse mærkedage, at børnene modtager et klistermærke til svømmebogen. 
  • Uddannede Svømmeskoletrænere: Alle vores ansvarlige trænere har "Svømningens grunduddannelse". 
  • Svømmebogens fire niveauer: Svømmebogen strækker sig over fire holdniveauer. Haletudse, Guldfisk, Søløve og Delfin. Hvert niveau vil have fokus på forskellige øvelser inden for: 

Balance, bevægelse, elementskift og vejrtrækning

Bogen giver barnet et overblik over hans/ hendes udvikling af svømmefærdigheder og med bogen i hånden kan svømmeren snakke med familie og venner om sine bedrifter i vandet.

Selve bogens kerne består af 4 spændende og farverige landskaber, hvor der er små aldersrelaterede opgaver. I landskaberne er der plads til at klæbe sine klistermærker ind. 

Hvilke klistermærker spørger du?
4 gange i løbet af en sæson afholder vi de ovennævnte "mærkedage", som er en festlig anerkendelse af hvad svømmerne har lært op til afholdelsen. De små klistermærker som uddeles på dagen repræsenterer et delmål i selve undervisningen. Trænerne bestræber sig på at deres svømmere kan øvelserne, så dagen bliver en hyggelig opvisningsdag for børnene! De som evt. ikke helt har øvelserne på plads endnu, får stadig et klistermærke i form af en smiley eller stjerne, som blot betyder "vi arbejder videre med denne øvelse og næste gang så har du den".   
På mærkedage er forældre og familie velkomne til at komme i svømmehallen og kigge på hvor dygtige vi er blevet!   

Vores niveauer, mærker og øvelser
Mærke 1-4 (haletudser)
Mærke 5-8 (guldfisk)
Mærke 9-11 (søløve)
Mærke 12-14 (delfin)


Har du mistet din svømmebog?
Ny svømmebog kan bestilles i vores shop, den koster 115 kr.


https://www.svomallerod.dk/cms/ShopOverview.aspx 


Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram