Klubmodul henter siden
D-R-O-P IN - Aqua Fitness boards
Tilmeldingsfrist er overskredet
D-R-O-P In Aqua Fitness Boards er et hold, man tilmelder sig for den ene gang (OBS. der oprettes ny tilmelding til hver onsdag hold afholdes kun såfremt minimum 4 er tilmeldt).
Bemærk at der udover deltager gebyret på 55,- kr. skal betales 20,- kr. via mobilepay for offentlig adgang i svømmehallen hos den ansvarlige livredder.

Svømmeklubben stiller træner til rådighed på kanten, som i 45 min underviser intenst i boards træning. Herefter har man rig mulighed for, at svømme nogle baner i den offentlige åbningstid, hvis man har kræfter til det.

Udover balance er det fantastisk core- og styrketræning. Alene dét at komme op på boardet er træning i sig selv. En super sjov og effektiv helkropstræning med et mix af højintensitetstræning og yoga/pilates-inspirerede øvelser.

Holdet er for alle over 12 år, der ønsker en sjov og alternativ helkropstræning. Du behøver ikke at være en god svømmer, men det er en fordel at være tryg i vand. Der er ingen forventninger til niveau, man kan sagtens være med også selvom man ikke har prøvet det før.

Det er valgfrit, om man vil træne i fitness-tøj, som shorts/tights og en top/t-shirt, eller badetøj. Vælges det første er kravet blot at tøjet IKKE er bomuld, men f.eks. Lycra/DryFit-stof, som skal være nyvasket.
Tilmeldte
4 /6
Tilmeldingsfrist
14.12.2022
Tidspunkt
14.12.2022 kl. 19.45 - 14.12.2022 kl. 20.30
Sted
Blovstrød Svømmehal
Pris
55,00 kr.
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram