Klubmodul henter siden
Sigma TRI ungdom Camp uge 31 2021
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Sigma Tri Ungdom holder triatlon camp

Er du minimum 12 år og vild med triatlon, og vil du være med til en uge med masser af træning sammen med andre unge med passion for triatlon, så skynd dig at melde dig til Sigma Tri Ungdoms triatlon camp i uge 31.

Du behøver ikke være medlem af Sigma Tri Ungdom for at deltage – faktisk håber vi på, at vi kan samle unge triatleter på tværs af flere klubber til en fantastisk uge.

Det praktiske

Campen foregår i og omkring Blovstrød svømmehal fra ca. 9-15 mandag til fredag i uge 31.

Det er Sigma Tri Ungdoms erfarne træner Kasper Pedersen, som er ansvarlig træner på campen.

Der skal både svømmes, løbes og cykles, og det er en rigtig god mulighed for at skyde træningen i gang efter sommerferien – så er du helt klar til de sidste stævner i DM TRI serien.

Træningen vil blive planlagt således, at det er udfordringer for alle – uanset alder og niveau. Angiv gerne dit niveau ved tilmelding. Skriv også gerne en note om, hvad du gerne vil have særligt fokus på, så vil vi prøve at integrere det i programmet.

Campen henvender sig primært til unge, der har erfaring med triatlon, men hvis du har lyst til at prøve kræfter med triatlon, så skriv en mail til kontor.allerod@sigmaswim.dk , så tager vi fat i dig for at drøfte mulighederne.

Sigma Tri Ungdom forbeholder sig ret til at fotografere i forbindelse med campen til informationsformål. Ønsker du ikke at medvirke på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar at give skriftlig besked til kontoret inden arrangementet starter.

Tilmeldte
2 /40
Tilmeldingsfrist
30.07.2021
Tidspunkt
02.08.2021 kl. 09.00 - 06.08.2021 kl. 15.00
Sted
Blovstrød Svømmehal
Pris
1525,00 kr.
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul