Info
Børn niveau 4, Øvede, 7-12 år
 
Forudsætning 
Delfiner kommer fra vores søløvehold, og du mestrer færdighederne i vores målsætning for søløven. Du er i stand til at svømme bane efter bane uden pause, når du må skifte mellem at svømme i valgfri svømmeart. Du svømmer roligt og kontrolleret med fin teknik.
 
Målsætning
På dette fjerde og afsluttende niveau i vores svømmeskole arbejdes videre med finpudsning af bevægelser og koordination af arme, ben og vejrtrækning, så også brystsvømning og butterfly mestres roligt og kontrolleret. Vi fortsætter med træning af stilarterne, så du kan svømme længere distancer på 200 m og over i samme svømmestil. Du lærer desuden at svømme 100 m medley (25 m butterfly+25 m rygcrawl+25 m brystsvømning+25 m crawl) med god teknik i vendingerne. 
Vi øver forsat spring og hovedspring som udvikles til startspring fra skamlerne. Undervisningen er tilrettelagt så der også indgår fantasifulde og spændende lege og aktiviteter, som udvikler vandfølingen og forståelsen for bevægelse i vand. Dette med henblik på at kunne skifte i en flydende bevægelse fra svømning til dyk mod bunden efter fx en makker. På holdet vil der ligeledes blive sat fokus på de 5 baderåd og livredning.
 
Næste hold
Efter delfinen kan der rykkes videre på vores tweens-hold: "Vandhunde & Havfruer 9-13 år", som er et hold som svømmer 1 time pr. uge. Der er stor fokus på det sociale og at vi skal have det sjovt sammen.
Konkurrence kan også være en mulighed for dig - hold øje med vores "Talent-auditions"
 
Hvilket udstyr skal jeg have på når jeg er til svømning?
Badetøj: Uanset om du er dreng i badeshorts eller pige i badedragt, skal badetøjet være tætsiddende. Så det ikke skal rettes på eller glider ned når du bevæger dig i vandet.
Svømmebriller: Det forventes at alle bruger svømmebriller i undervisningen, da disse skaber et godt klart syn og tryghed under vandet. Dykkermasker må ikke anvendes.
Badehætte: Har du langt hår forventes det, at du helst benytter en badehætte og alternativt, skal du som minimum have en elastik til, at holde håret væk fra ansigtet.  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul