Info
Rigtige mænd!
For alle tilmeldte inden 27. oktober trækker vi lod om 3 gratis forløb ved 1. trænings gang.


”Rigtige mænd” kan svømme alle 4 stilarter , derfor tilbyder Sigma dette Medley hold til mænd, der har lyst til at komme op af sofaen og dyrke motion og som måske finder løbebånd og fitness lidt kedeligt!
Holdet ”Rigtige mænd” er et hold hvor I bliver introduceret til alle 4 stilarter, Crawl, Brystsvømning, rygcrawl og butterfly – du har måske gået på vores crawlhold, men fået mod på de andre stilarter.
Vi vil fortsat svømme en masse crawl men vi vil i løbet af sæsonen introducere dig til de andre stilarter med mange sjove øvelser.

”Rigtige mænd” er et hold med afvekslende motion, sammenhold og god stemning. Her får du mulighed for at bevæge dig, grine og træne i ægte mandehørmsstil sammen med andre vandglade mænd.

Vores træner vil sørge for du motiveres gennem fed træning og god energi, hvor der er fokus på styrke, motorik og kondition.

Et hold for alle niveauer

På holdet har vi plads til alle jer rigtige mænd, der har lyst til at være aktive og have det sjovt i fællesskab med andre rigtige mænd. Vores træner planlægger øvelser der er udfordrende for alle niveauer – fra begynderen til den habile svømmer. Formålet er ikke indbydes konkurrence, men at udfordre sig selv i trygge rammer og med gode kammerater.
Der vil før eller efter træning være mulighed for at benytte vores klubhus til lidt hygge


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Rigtige mænd - (RM1)
Tirsdag Tid: 20:30 - 21:45
Sted: Blovstrød Svømmehal, 25 meter
Træner: Maxemillian Pedersen /
Sigma Allerød Træner: Maxemillian Pedersen /
"Rigtige mænd" er over 12 gange, start tirsdag d. 27. oktober til og med 26. januar 2021 - der vil efterfølgende blive oprettet nyt hold! Holdet er for alle mænd fra 25 år og op. For alle tilmeldte inden start trækker vi lod om 3 gratis forløb ved 1. trænings gang. **Der skal minimum være 6 tilmeldte før vi gennemfører holdet!
Periode: 27.10.2020 - 26.01.2021
Tilmeldte: 9/9
Pris: 695 kr.
Udsolgt
SIGMA SWIM - Allerød Byagervej 12 3450 Allerød - kontor.allerod@sigmaswim.dk - Tlf: 53793450 / 53763450
en løsning fra Klubmodul